Stap op de fiets met de Wijkcentrum Fietstour door Amstelveen

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

Op 15 april organiseert Participe Amstelland, in samenwerking met Doortrappen Amstelveen en AmstelveenSport, een fietstour door Amstelveen vanuit Wijkcentrum De Bolder. De route neemt de deelnemers mee langs verschillende wijkcentra in Amstelveen, waarbij er onderweg leuke oefeningen worden gedaan om de fietsfitness te verbeteren. Daarnaast wordt er een interactieve quiz gehouden, waarbij de deelnemers kans maken op fantastische prijzen.

Wat kun je verwachten?

De dag begint met een kopje koffie en tussendoor wordt er fruit geserveerd. De fietstocht wordt afgesloten met soep en brood. Deelnemers kunnen meedoen met een elektrische of gewone fiets.

Praktische informatie

  • Datum: maandag 15 april 2024
  • Tijd: van 10:00 tot 13:00 uur
  • Afstand: maximaal 15 kilometer
  • Deelnamekosten: € 5, contant te betalen bij de start of vooraf bij Wijkcentrum De Bolder
  • Verzamelpunt: voor de deur van Wijkcentrum De Bolder, Groenhof 140, Amstelveen, om 9:50 uur

Extraatje voor de veiligheid

Veiligheid op de fiets is belangrijk. Daarom krijgt elke deelnemer een kortingsbon van € 25 voor een fietshelm. Deze is in te leveren bij Het Fietshuys en Van Rietschoten in Amstelveen.

Aanmelden

Aanmelden voor de fietstour kan aan de balie van Wijkcentrum De Bolder of online via de website van Participe Amstelland.

Participe Amstelland is de organisatie voor welzijn en maatschappelijk werk in Aalsmeer, Amstelveen, Ouder Amstel en Uithoorn. Zij streeft ernaar dat iedereen mee kan doen in de samenleving, ondersteunt bij het aanpakken van problemen en stimuleert buurtbewoners om elkaar te ontmoeten en samen activiteiten te ondernemen.