Help het ontmoetingspunt in de Kastanjeflat aan een nieuwe naam

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

Er is een oproep gedaan om het ontmoetingspunt in de Kastanjeflat in Amstelveen een nieuwe naam te geven. Deze plek, waar wijkbewoners kunnen deelnemen aan diverse activiteiten, heeft tot nu toe geen officiële naam.

Doe mee en win

Bewoners worden uitgenodigd om mee te doen aan deze naamgevingsactie. De inzender van de winnende naam ontvangt een prijzenpakket, met onder andere een waardebon van €10,- van DaVinci. Alle inzendingen zijn welkom, of je nu een frequente bezoeker bent van het ontmoetingspunt of een trotse inwoner van Amstelveen.

Hoe deel te nemen

Deelnemen is eenvoudig. Vul het online formulier in, dat te vinden is op de website onder ‘Nieuws’, of schrijf het naamidee op en stop het in de stembus bij de Kastanjeflat op Kastanjelaan 21. Vergeet niet je eigen naam, telefoonnummer en/of e-mailadres op te schrijven. Inzenden kan tot en met zondag 5 mei 2024.

Over Participe Amstelland

Participe Amstelland is de organisatie voor welzijn en maatschappelijk werk in Aalsmeer, Amstelveen, Ouder Amstel en Uithoorn. De organisatie wil dat iedereen mee kan doen in de samenleving en versterkt inwoners bij belangrijke levensgebeurtenissen. Ze stimuleren buurtbewoners om elkaar te ontmoeten en samen activiteiten te ondernemen. Ze ondersteunen bij het aanpakken van problemen, om ervoor te zorgen dat mensen zoveel mogelijk de regie over hun leven kunnen behouden.