Htel Amstelveen levert 133 gerenoveerde appartementen op voor expats

13 dagen geleden gepubliceerd

Htel, het shortstay-appartementencomplex in Amstelveen, heeft 133 gerenoveerde service-appartementen opgeleverd. Dit werd aangekondigd door de eigenaar, Cobraspen Groep. Het komende jaar worden in fase 2 nog eens 100 appartementen gerenoveerd.

Vernieuwde appartementen

De gerenoveerde appartementen zijn modern ingericht en speciaal ontworpen voor expats. Elke appartement is uitgebreid met een erker, waardoor de appartementen nu 50 vierkante meter groot zijn en er meer lichtinval is. Het exterieur van het gebouw is ook opgefrist met nieuwe en duurzame gevelbekleding.

Energiezuinige woningen

De appartementen zijn nu veel energiezuiniger dan voorheen. Dankzij warmtepompen, zonnepanelen, HR++ glas en betere isolatie verbruiken de appartementen maar liefst 55% minder energie dan voorheen. Het energielabel is hierdoor verbeterd van C naar A++.

Faciliteiten voor expats

De appartementen zijn uitgerust met alle benodigdheden voor een expat, zoals een volledig ingerichte keuken en een aparte werkplek met snelle, veilige internetverbinding. Bewoners kunnen ook gebruik maken van de gemeenschappelijke voorzieningen in het gebouw, zoals een gym en wellness center, en van hotelservices zoals een 24-uurs receptie en schoonmaakdienst.

Locatie

Htel is gelegen aan de Laan van de Helende Meesters, een centrale locatie in Amstelveen. Sinds 2003 worden de appartementen al verhuurd aan expats van corporate bedrijven in de regio Amsterdam. De volledige renovatie van het pand heeft ervoor gezorgd dat de appartementen nu voldoen aan de hoge eisen en verwachtingen van internationale gasten.

Evenement

Cobraspen organiseerde op 14 maart een evenement voor zijn corporate klanten en expat relocators. Hier konden zij de vernieuwde appartementen bekijken en ervaren dat de locatie perfect gelegen is voor expats die dichtbij hun werk willen wonen, maar ook snel Amsterdam of Schiphol willen kunnen bereiken. De Amerikaans-Nederlandse comedian Greg Shapiro, bekend van comedyclub Boom Chicago, gaf een sketch over het leven van een expat in Nederland.

Over Cobraspen Groep

Cobraspen Groep is een vastgoedinvesteerder en gebiedsontwikkelaar actief in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem en omgeving. Ze werden veertig jaar geleden in Haarlem opgericht door Luigi Prins, vanuit een passie voor monumentaal en industrieel erfgoed. Bekende ontwikkelingen van de ontwikkelaar zijn onder andere Sugar City in Halfweg en het eigen kantoor: de monumentale landhuis Elswout te Overveen.