Succes voor fototentoonstelling "Auto's van Toen" in Amstelveen InZicht

4 maanden geleden gepubliceerd

Ruim 650 bezoekers hebben al genoten van de fototentoonstelling “Auto’s van Toen” in bezoekerscentrum Amstelveen InZicht. De unieke verzameling foto’s van klassieke auto’s in Amstelveen is nog tot en met vrijdag 12 april te bezichtigen in het centrum aan het Stadsplein.

Speciale prijsvraag

Ter ere van het grote succes van de expositie heeft Amstelveen InZicht een bijzondere prijsvraag georganiseerd. Bezoekers die het juiste aantal auto’s op de foto’s in het bezoekerscentrum raden, maken kans op vier kaartjes voor het Louwman Museum. Dit museum huisvest ‘s werelds oudste privécollectie auto’s.

Klassieke auto’s op de A9 en in het Stadshart

De tentoonstelling toont foto’s en videobeelden uit het gemeentearchief van oude voertuigen die vroeger bij het Stadshart en op de Rijksweg A9 reden. Zo is er een foto uit circa 1963 te zien, waarop auto’s langs de toen nog in aanbouw zijnde Meanderflats bij het Stadshart rijden.

Bezoekersinformatie Amstelveen InZicht

Bezoekerscentrum Amstelveen InZicht is de plek waar bewoners terecht kunnen voor informatie en vragen over de werkzaamheden aan de A9 en de vernieuwing van het Stadshart. Het bezoekerscentrum is open op woensdag, donderdag, vrijdag en de eerste zaterdag van de maand, van 12.00 tot 17.00 uur. Het centrum bevindt zich boven de bibliotheek aan Stadsplein 103, met de ingang via boekhandel Venstra.