Politie voorkomt illegaal feest Amsterdamse Bos

Normal 2019 04 23 politieauto mercedes pm008
Afbeelding: Politie

In de nacht van vrijdag 13 november op zaterdag 14 november heeft de politie voorkomen dat een illegaal feest plaatsvond in het Amsterdamse Bos.

Rond 00.30 uur kreeg de politie een tip dat er een illegaal feest georganiseerd werd aan de Blekerskade in Amstelveen. Hierop is de politie naar deze locatie gegaan en zag dat bij de onderdoorgang van de A9 een groep van ongeveer 100 feestgangers zich verzameld had. De politie heeft hierop meerdere personen en voertuigen gecontroleerd. Een deel van de bezoekers ging er gelijk vandoor bij het zien van politie.

Corona maatregel Amsterdamse Bos

De politie is alert op illegale feesten in het Amsterdamse Bos. In het bos geldt een Corona maatregel om te voorkomen dat mensen zich ’s nachts in het bos ophouden. Wanneer mensen zich toch tussen 00.00 uur en 06.00 uur in het bos bevinden, riskeren zij een boete van 95 euro.

Adverteren op AmstelveenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op AmstelveenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Amstelveen
14:10

17° C

Bewolkt

3.6 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief