Politie Houdt 54-jarige vrouw uit Amstelveen aan voor bekrassen auto's

Normal aangepastpolitieauto

Amstelveen - De politie heeft in het begin van 2020 een verdachte aangehouden voor een serie vernielingen in de Patrimoniumwijk in Amstelveen. Deze 54-jarige vrouw uit Amstelveen wordt ervan verdacht moedwillig meerdere auto’s te hebben bekrast. Zij zal op zitting moeten verschijnen.

In de zomer van 2019 deed de politie eveneens een aanhouding in deze zaak. Deze 76-jarige man uit Amstelveen is destijds heengezonden wegens gebrek aan bewijs.

Wijkagent Eric Vet: “Het is weliswaar geen high impact crime zoals we dat bij de politie noemen, maar je kunt je voorstellen dat het als eigenaar tot diepe frustratie en ergernis leidt als je auto in sommige gevallen zelfs tot vijf keer toe opzettelijk wordt beschadigd. Omdat dit meerdere bewoners in mijn wijk is overkomen, hebben we hier als politie op ingezet. Dit moest stoppen. Dankzij goed politiewerk en een bijzonder goede samenwerking met de gemeente en de bewoners, hebben we deze aanhouding kunnen doen.”

Adverteren op AmstelveenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op AmstelveenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Amstelveen
16:17

17° C

Bewolkt

3.6 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief