Tijdelijke pauze spreekuur Energiecoach in Bibliotheek Amstelland vanaf april

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

Het wekelijkse spreekuur van de Energiecoach in Bibliotheek Amstelland zal vanaf april tijdelijk stoppen. Tot en met maart kunnen inwoners elke vrijdag tussen 14:00 en 16:00 uur terecht op de eerste verdieping van de bibliotheek met vragen over energiezuiniger en comfortabeler wonen, financieringsmogelijkheden en subsidies. Ondanks de tijdelijke pauze tijdens de lente- en zomermaanden, blijven de huisbezoeken van de Energiecoach gewoon doorgaan.

Huisbezoeken blijven doorgaan

Tijdens de pauze van het spreekuur kunnen inwoners nog steeds een huisbezoek inplannen met de Energiecoach. Deze huisbezoeken zijn bedoeld om inwoners te helpen met diverse vragen, zoals het verlagen van de energierekening, informatie over warmtepompen, zonnepanelen en vloerisolatie. Ook inwoners van VvE’s die vragen hebben over het verduurzamen van hun VvE en huurders met vragen over kleine maatregelen kunnen hiervoor terecht bij de Energiecoach.

Succesvol spreekuur

Het spreekuur van de Energiecoach in de Bibliotheek Amstelland is een succes. Elke week bezoeken meerdere huurders en woningeigenaren de Energiecoach met diverse vragen. De Energiecoaches, zelf inwoners van Amstelveen en speciaal getraind, geven gratis en vrijblijvend advies over het verduurzamen van woningen. Dit kan een groot verschil maken op de energierekening.

In het najaar zal het spreekuur in de Bibliotheek Amstelland weer hervat worden. Voor meer informatie over de Energiecoaches kunnen inwoners terecht op de website van het Energieloket Amstelveen.