Korting op fietsreparaties voor Amstelveenpashouders

ongeveer een maand geleden gepubliceerd

Amstelveenpashouders kunnen ook dit jaar hun fiets laten repareren met vijftig procent korting bij Van Nieuwkerk. Het initiatief is een samenwerking tussen de Cliëntenraad Minima, een meedenkgroep van de gemeente Amstelveen, en de lokale ondernemer.

Bezoek van de wethouder

Wethouder Marijn van Ballegooijen bracht een bezoek aan de fiets- en scooterhandel en sprak daar zijn waardering uit voor de Amstelveense ondernemers die zich inzetten voor inwoners met een krappe beurs. Hij benadrukte dat zij een groot verschil maken en riep andere bedrijven op om zich aan te sluiten bij de Amstelveenpas.

Voortzetting van de fietsactie

De fietsactie startte vorig jaar en wordt dit jaar voortgezet. Meer informatie over deze actie en alle andere acties is te vinden op de website van de Amstelveenpas.

Cliëntenraad Minima

De Cliëntenraad Minima Amstelveen is een participatieraad die het college van Amstelveen adviseert over de uitvoering van het minimabeleid. De raad bestaat uit Amstelveners die ervaring hebben met leven van weinig geld, evenals leden die veel contact hebben met mensen die van een minimuminkomen leven.