Burgemeester en wethouders van Amstelveen nemen deel aan NLdoet

4 maanden geleden gepubliceerd

Vrijdag 15 en zaterdag 16 maart zijn in Amstelveen gewijd aan NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Burgemeester Tjapko Poppens en wethouders Frank Berkhout en Marijn van Ballegooijen doen actief mee. “Vrijwilligerswerk is het hele jaar belangrijk. Met NLdoet kunnen we zelf ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk is,” aldus Poppens.

Activiteiten

Burgemeester Poppens gaat op vrijdag 15 maart helpen in buurtcentrum De Meent. Wethouder Van Ballegooijen brengt die dag een bezoek aan ‘t Huis aan de Poel om spelletjes te spelen met de bewoners. Wethouder Berkhout helpt op zaterdag 16 maart bij de klusdag van Scouting Hedera.

Oproep tot deelname

NLdoet wordt georganiseerd door het Oranjefonds samen met maatschappelijke organisaties. Het doel is om het belang van actieve burgers voor de samenleving te onderstrepen. Burgemeester Poppens roept Amstelveners op om zich aan te melden voor een activiteit. “Vrijwilligers zijn essentieel. Laten we samen Amstelveen een nog mooiere plek maken.”

Aanmelden

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor activiteiten door Amstelveen in te vullen op de NLdoet website. Daar verschijnt een overzicht van de beschikbare activiteiten.