Nieuwe Amac-winkel in Amstelveen wordt twee keer zo groot

5 maanden geleden gepubliceerd
  Amac

Amac, de Apple-specialist, opent op zaterdag 9 maart een nieuwe winkel in het centrum van Amstelveen. De winkel aan het Binnenhof 62 heeft een oppervlakte van 160 vierkante meter, waardoor de nieuwe ruimte twee keer zo groot is als de huidige winkel aan het Binnenhof 61.

Uitbreiding van het assortiment

De opening van de grotere winkel komt voort uit een toenemende vraag naar Apple-producten en accessoires. De nieuwe winkel biedt daarom bijna twee keer zo veel producten en accessoires aan als de vorige locatie.

De oprichter en directeur van Amac, Ed Bindels, legt uit dat de oude locatie te klein werd voor het groeiende assortiment. Hij voegt toe: “Amstelveen verdient daarom na ruim vijftien jaar een grotere en nieuwe winkel.”

Vernieuwingen in de winkel

De nieuwe Amac-winkel is de derde Nederlandse vestiging met het label Apple Premium Partner (APP), een nieuw winkelconcept van Apple. Dit concept biedt meer ruimte voor de Apple-producten en bijbehorende accessoires.

De nieuwe winkel heeft geen toonbank met kassa meer. In plaats daarvan is er meer ruimte voor de producten en accessoires, een servicetafel voor reparaties en een technicus die iPhones vaak dezelfde dag nog kan repareren. Er is ook een speciale ontvangstruimte voor zakelijke klanten, waar groepstrainingen gegeven kunnen worden.

Over Amac

Amac is de enige Apple Premium Partner in Nederland en tevens de grootste van Europa. Het bedrijf heeft 48 vestigingen in het hele land, en biedt een compleet aanbod aan Apple-producten en accessoires voor Mac, iPad, iPhone en Apple Watch. Naast de verkoop van producten biedt Amac ook andere diensten aan, zoals een reparatieservice, overzetservice, 1:1 sessies en trainingen in het gebruik van Apple-producten. Voor zakelijke klanten is er een Managed Service Provider propositie beschikbaar.