Getuigen gezocht van brandstichting school Amstelveen

Normal aangepastpolitieauto

Op dinsdag 15 december is er een brandstichting geweest in een school op de Startbaan in Amstelveen. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

Rond 15:30 uur ontstond er brand in een prullenbak in een toiletruimte in de school. De brand is door personeelsleden van de school gelukkig snel geblust, maar er was veel rookontwikkeling. Het hele schoolgebouw is ontruimd en de 200 aanwezige leerlingen zijn naar huis gestuurd. Twee  personen zijn ter plekke voor rookinhalatie behandeld door een ambulance. Vermoedelijk heeft vuurwerk de brand veroorzaakt.

Getuigen gezocht

Basisteam Amstelveen doet onderzoek naar dit incident en wil graag weten wat er precies is gebeurd. Graag komen zij in contact met getuigen en/of betrokkenen. Neem contact op met de politie via het nummer 0900-8844. Blijf je liever anoniem, dan kun je bellen met Meld Misdaad Anoniem, telefoonnummer 0800-7000. 

Adverteren op AmstelveenActueel.nl vanaf €3,75 per maand

Adverteren in de regio moet toegankelijk zijn voor bedrijven uit de regio, op AmstelveenActueel.nl en onze partnerwebsites kunt u adverteren voor een kopje koffie per maand.
Meer informatie

Amstelveen
10:35

17° C

Bewolkt

3.6 km/h

74%

Blijf op de hoogte
Meld je aan voor de nieuwsbrief